curăţătorie chimică
spălătorie de haine
Tarife

Numele de utilizator

Parola

Confirmaţi parola

Adresa e-mail

Numele

Adresa

Interfon

Telefon

Condiţii şi politica de confidenţialitate:
1) Acest site este proprietatea SC UNYVETTE SRL

2) Condiţiile următoare pot fi revizuite oricând echipa SC UNYVETTE SRL consideră necesar. Folosirea serviciilor site-ului SC UNYVETTE SRL, precum şi navigarea prin acest site, reprezintă acceptarea acestor condiţii din partea dumneavoastră.

3) Echipa SC UNYVETTE SRL nu este răspunzătoare pentru informaţiile eronate trimise de către utilizatori. Pentru reclamaţii sau modificări ulterioare vă rugăm trimiteţi un e-mail din pagina de contact.

4) Pentru a comanda online pe www.curatatorie-timisoara.ro, NU trebuie să vă creaţi un cont de utilizator pe site, dar acest lucru vă va ajuta în cazul comenzilor ulterioare.

5) SC UNYVETTE SRL nu îşi asumă nicio răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită folosirii serviciilor şi inexactităţii infomaţiilor completate la trimiterea unei comenzi sau a unui e-mail.

6) SC UNYVETTE SRL nu este responsabilă pentru pagubele cauzate de folosirea informaţiilor furnizate în site şi nu poate fi trasă la răspundere sub nicio formă pentru aceste eventuale pagube.

7) Dacă se dovedeşte că datele şi informaţiile furnizate la trimiterea unei comenzi aduc atingere în vreun fel unei persoane (fizice sau juridice), sau contravin legislaţiei în vigoare, SC UNYVETTE SRL îşi rezervă dreptul de a şterge contul acestor utilizatori şi de a refuza pe viitor comenzile acestora.

8) SC UNYVETTE SRL poate bloca parola sau utilizarea serviciilor site-ului, pentru orice motiv. SC UNYVETTE SRL poate de asemenea întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei părţi ale lor, fără nicio notificare prealabilă.

9) Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul SC UNYVETTE SRL aveţi obligaţia de a:
  • furniza date reale despre dumneavoastră în formularul de înscriere sau de trimitere a comenzii;
  • menţine şi actualiza datele de înregistrare, pentru a fi adevărate şi complete. Postarea oricăror informaţii neconforme cu realitatea duce la dreptul echipei SC UNYVETTE SRL de a suspenda sau desfiinţa contul dumneavoastră.

10) De asemenea vă este interzisă:
  • postarea de date şi informaţii false cu privire la adresa şi numărul de telefon;
  • publicarea de injurii, cuvinte triviale şi orice alt text care poate aduce atingere unei persoane sau grup de persoane;

11) Echipa SC UNYVETTE SRL se obligă că nu va divulga unei terţe părţi numele, adresa de e-mail, adresa poştală sau numărul dumneavoastră de telefon, cu excepţia cazurilor prevazute de lege când comunicarea acestor informaţii este necesară. SC UNYVETTE SRL se obligă să folosească datele dumneavoastra de contact exclusiv în scopul onorării comenzilor.

12) Vă rugăm să sesizaţi SC UNYVETTE SRL, din pagina de contact, în legătură cu orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră.

13) De asemenea vă rugăm să sesizaţi, din pagina de contact, orice neregulă constatată care duce la proasta funcţionare a site-ului.

14) Conţinutul site-ului SC UNYVETTE SRL, textele, grafica, codurile sursă precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea SC UNYVETTE SRL. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveţi permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, de a-l expune public, de a-l distribui sau de a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale.

15) SC UNYVETTE SRL nu oferă nicio garanţie că serviciile vor fi neîntrerupte, sigure sau fără erori.

16) De asemenea citiţi cu atenţie şi condiţiile şi clauzele referitoare la obiectul de activitate al firmei, dând clic pe legătura următoare: clauze speciale

17) Aceste condiţii constituie un acord încheiat între dumneavoastră şi SC UNYVETTE SRL în privinţa utilizării site-ului.

18) Prezentul acord constituie unica convenţie dintre dumneavoastră şi SC UNYVETTE SRL.

19) Dacă nu sunteţi de-acord cu condiţiile acestea, vă rugăm nu vă înscrieţi şi/sau nu efectuaţi comenzi.
Sunt de acord cu condiţiile şi politica de confidenţialitate

coşul de rufe
detalii >>

Produse: 0
Cost: 0,00 lei
 

Nume utilizator
Parola

UNYVETTE s.r.l. © 2008 - 2021
web development - Alex Cionca